Покрет за одбрану Косова и Метохије

Александар Милачић:Геноцидна стремљења Срба и немачки амбасадор Шиб

Фото: AP Photo

„Проблем је био пронаћи решење за Косово, претходно су примењена сва дипломатска средства. Било је неопходно да би се спречила хуманитарна катастрофа и геноцид на Косову“, изјавио је амбасадор Немачке Томас Шиб. Нит је могло краће, нит више.

Рекао нам је човек лепо у лице да нас је НАТО 78 дана гађао „томахавцима“ јер је то било неопходно. Неизбежно! И, вероватно, за наше добро! Већ имају спремну етикету коју његови (мада им не иде баш) желе да нам залепе још од Сребренице, па би још један „почињени“ геноцид био много за нас. Не бисмо могли да трпимо себе и преживимо своју савест да смо га починили, па су они брже-боље решили да нас спасу – од нас самих. Зато су нам сасули бомбе на главе. Зато су нас убијали. Зато су бацили тоне осиромашеног уранијума, од ког и данас умиремо, заједно с тим истим Албанцима које су штитили на Косову.

Зато су нам рушили мостове, градове, фабрике, телевизију, убијали цивиле…

Ако нисте знали, мала Милица Ракић (3) је баш тих дана планирала да изврши геноцид на Косову и Метохији, али ето, није стигла, јер су Немци са својим савезницима решили да експресно нађу „решење“.

И Јулија Брудар (10) и њена сестра Оливера Максимовић (13) и Мирослав Кнежевић (13) из Мурина су такође исто планирали. И њих су зауставиле у њиховим зверским намерама НАТО трупе – једнoм, за сва времена.

А не, можда и нису, него су били колатерална штета? Сигурно је у Мурину од оних 500 становника било бар стотину са великим геноцидним плановима. Видовити НАТО је то! Они ионако најбоље знају. И шта планирамо, и шта ћемо урадити и шта је најбоље за нас.

Ваша екселенцијо, да ли сте научили макар мало о земљи у којој радите и о земљи из које долазите? Да ли знате да је овај народ био последња линија одбране Европе од најезде Османлија? Да ли знате да је овај народ у два светска рата изгубио 30 посто мушке популације борећи се против фашизма? Да ли је Хитлер био Србин?

Да ли сте чули за место направљено за системско уништавање становништва – Аушвиц? Знате ли да је у њему према званичним подацима убијено 1,3 милиона људи, од чега 1,1 милион Јевреја?! Да је начелник логора Рудолф Хес на суђењу рекао да је ту убијено чак 2,5 милиона људи? Да ли су га можда направили Срби? Уклапа ли вам се та слика у дефиницију геноцида, или не?

Приказ борбе између народа Хереро и Немаца
© ФОТО : ЈАВНО ВЛАСНИШТВО
Приказ борбе између народа Хереро и Немаца

Да ли сте некад прочитали наредбу са почетка 20. века генерал-пуковника Лотара фон Тротеа која гласи: „Унутар немачких граница ће сваки припадник Хереро и Нама народа (ради се немачкој колонији на простору данашње Намибије, која се звала Немачка југозападна Африка) са оружјем или без њега, са стоком или без ње – бити устрељен. Дозволите да се пуца и на жене и на децу. Неопходно је уништити нацију као такву“. А за то је добио подршку цара Вилхелма II. Они су били такође „грозни Срби“? Личи ли вам ово, макар мало, на геноцидну идеју?

Неопходно је било, кажете! Злочин је био неопходан! Геноцидом се спречава геноцид?! Занимљива је та западна демократија којој нас учите, господине Шиб…

Већ знамо, Ваша екселенцијо, да је ваш министар одбране Рудолф Шарпинг на најгнуснији начин злоупотребио фотографије Хенинга Хенша, немачког полицајца у улози посматрача ОЕБС-а на Косову и Метохији, и преварио читаву Немачку да се у селу Ругово десио масакр над цивилним албанским становништвом, а не борба између терориста ОВК-а и српских јединица, и тако добио дозволу Парламента да нас бомбардујете. Хоћете ли нам рећи зашто је та монструозна лаж била неопходна?!

Да се покаже како УН више ничему не служе? Да се покаже како НАТО-у нико не може ништа, а НАТО може све? Како међународно право важи за све друге осим за Алијансу? Или је можда било неопходно да се припреми терен за још један Рамштајн у виду Бондстила и приближи се Русији? Или да се направи „сива зона“ за транзит дроге и људи између Азије и Европе? Да се направе кампови за обуку терориста, који су преко потребни као оправдање кад се буде тражило неко ново „решење“?

Заиста бисмо волели да сазнамо од вас, за шта је тачно то било неопходно?

Да схватимо да морамо да слушамо старије, паметније и „видовите“, иначе… Неке нове фотографије у немачким трезорима сигурно чекају да буду обнародоване и покажу свету „шта се ту заиста десило”.

А ако будемо добри и послушни, као награду, једног дана ће нам и опростити што су нас бомбардовали. Имамо чему да се надамо…

Али до тада, мораћемо да жмуримо и верујемо Пилатима док перу крваве руке – немушто тражећи оправдања.

 

Извор: Спутњик