Покрет за одбрану Косова и Метохије

Вести

Нема злоупотребе дјеце ако промовишу Велику Албанију: Да ли ће „органи гоњења“ хапсити као због тробојке, црквене заставе, штрумфова и литија?

Ништа мање не очекујемо ни за Флоринду Башу која је, како је на друштвеној мрежи објавила сатирична страница “Црмничке мудрости” објавила фотографију дјеце која су направила рукама албански “поздрав” а изнад написала “Честитке за дан заставе и од нас”

Након освједоченог усташлука којим су нас „почастиле“ институције Црне Горе у протеклом периоду и бројих хапшења и злостављања народа Црне Горе на основу националне и вјерске припадности (због црногорске тробојке, због црквене заставе, због узвикивања „Не дамо светиње“, због учешћа на мирним и достојанственим литијама и безброј других разлога) као и прогона СПЦ, и након побједе 30. августа – промоција Велике Алабније дошла је са фреквенција, ни мање ни више него – Јавног сервиса Црне Горе!

 

Подсјећамо, учитељица Рада Вишњић која је фотографисала дјецу са њиховим радовима на којима су били штрумфови и тробојке, најоштрије је осуђена од стране „грађанске“ Црне Горе. Исте оне Црне Горе која је све претходно наведено одбијала да види, или пак – подржавала.

Вишњић је недавно уручен и отказ.

Ништа мање не очекујемо ни за Флоринду Башу која је, како је на друштвеној мрежи објавила сатирична страница „Црмничке мудрости“ објавила фотографију дјеце која су су направила рукама албански „поздрав“ а изнад написала „Честитке за дан заставе и од нас“.

То се зове поштовање симбола и застава различитих националних заједница, сем ако су у питању Срби – онда се не рачуна?

Извор: ин4с.нет

Фото: Фејсбук

 

Став