Покрет за одбрану Косова и Метохије

Вести

Бериша: Османи званично мрзи Едија Раму, у име Косова

Фото: Газета експрес

Новинарка Кимете Бериша реаговала је на честитку коју је Социјалистичкој партији упутила председница Косова Вјоса Османи поводом изборне победе у Албанији у којој није поменула лидера те партије и премијера Едија Раму.

Кимете Бериша наводи да је “Албанија вакцинисала пола милиона Албанаца, а председница Косова Вјоса Османи у честитки упућеној поводом изборне победе не помиње име Едија Раме, готово као да има политичког супарника.”

“Када се не помиње нечије име то значи да га мрзите. Званично га мрзи, у име Косова! Јавно изражавање мржње и презира велики је аматеризам, то је пораз! Еди Рама је далеко изнад вас”, истакла је Бериша.

Бериша је нагласила да је Османи учествовала у одбијању вакцина за грађане Косова, јер их је поклонио политички ривал.

“Поред кинеских вакцина, одбили сте помоћ Едија Раме у вези са вакцинама. Јер сте постали ‘велики’! Дошао је дан за избор и одбијање! Између живота и смрти, због  беса према Едију Рами, ви сте изабрали смрт. Смрт Албанаца од коронаируса за вас је прихватљивија од вакцине ‘политичког ривала’. Запамтите да нисте сами постали ‘велик’, већ су вас бирачи створили. П.С. Имамо Вас за председницу оностраног живота, јер се не бавите живима”, навела је Бериша.

 

 

(Косово онлајн, 30.4.2021)

Став