Покрет за одбрану Косова и Метохије

Вучић позива Србе да изађу на тзв. “косовске изборе”

© Sputnik / Лола Ђорђевић
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас Србима на Косову и Метохији да, упркос неким потезима Приштине као што је увођење антидампинг цена на поједине производе из централне Србије, буду јединствени и да на предстојеће изборе изађу у што већем броју.
 
„Срби треба да буду јединствени, да изађу у што већем броју на избора и да се боре за своја права, себе, за своју земљу, да буду институционално заступљени, када је потребно, да могу да реагују у институцијама на различите начине и а буду уз свој народа у општинама на југу Косова и Метохије“, рекао је Вучић.
„Морамо да опстанемо на својим огњиштима“, поручио је Вучић, позивајући Србе на Косову и Метохији да буду са својим народом и из општина на југу покрајине, али и онима у општинама од Осојана до Гораждевца.
 
Коментаришући најновије одлуке Приштине о увођењу антидампинг цена на сточну храну и неки грађевински материјал из централне Србије, Вучић је рекао да Приштина мисли да ће Србији тиме нанети економску штету.
Најновију ситуацију у Приштини Вучић тумачи нервозом након што је решено питање аутомобилских таблица на административним прелазима.
 
„Наставићемо да снабдевамо и наше, али и друге грађане на Косову“, рекао је Вучић, додајући да не зна никога код кога је одлука о антидампинг ценама могла да наиђе на одушевљење.
 
 
Наслов: Покрет за одбрану Косова и Метохије
 
 

Покрет за одбрану Косова и Метохије

ПОДРЖИТЕ

Поделите:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on pinterest
Pinterest
Share on print
Print