Покрет за одбрану Косова и Метохије

Вести

,,Косовски“ медији: Бечић честитао именовање предсједнику Скупштине лажне државе Косово и поручио да Приштина има подршку Црне Горе!

(Алекса Бечић; Фото: ИН4С)

Цијенећи значај парламентарних односа и контаката у укупним билатералним везама наших држава, надам се да ће наш међусобни ангажман бити у правцу наставка квалитетне размјене искустава и других пракси, те развоја регионалне сарадње

,,У име Скупштине Црне Горе желим да вам срдачно честитам на избору за предсједника Скупштине Републике Косово“, пише у честитци предјседника Скупштине Црне Горе, Алексе Бечића, коју су објавили косовски* медији.

Косово пролази интензивну транзицију и реформе у циљу изградње успјешног и просперитетног друштва заснованог на европским вриједностима у чему има подршку Црне Горе, истиче Бечић.

Цијенећи значај парламентарних односа и контаката у укупним билатералним везама наших држава, надам се да ће наш међусобни ангажман бити у правцу наставка квалитетне размјене искустава и других пракси, те развоја регионалне сарадње. На крају, користим прилику да упутим, поштовани господине Коњуфца, изразе мог дубоког поштовања уз најбоље жеље за Ваше добро здравље и успјех на високој функцији”, наводи Бечић у честитци коју није могуће пронаћи на сајту црногорске Скупштине, пренио је портал Борба.

Извор: ИН4С
Наслов: Покрет за одбрану Косова и Метохије

Став