Покрет за одбрану Косова и Метохије

Вести

Небојша Јовић: Вучић зна да ће га Запад, по одрађивању обећаног, пустити низ воду

Небојша Јовић (Фото: Видео принт/Јелена медија)

Захуктавају се полако и ,,Курта” и ,,Мурта”; и ,,Станија” и ,,Сораја”; захуктавају се сијамски близанци, иначе обоје политички продукт обезбоженог Запада.

Кампања, иако још увек не агресивно већ лагано, ипак почиње! Рекох недавно да ће бити превремених председничких и парламентарних избора пре краја године!

Али и овог, као и прошлог пута, када је СНС-у омогућила двотрећинску већину у парламенту, ,,резервна опција Запада” ће морати да игра игру ,,са пола гаса”. Мораће да прикочи као и приликом протеста након прошлих председничких избора, када се ,,ни од куда” одједном појави 40 – 60.000 незадовољних људи на улици и након пар дана, још брже, у трену, сви нестану са улице!

Газда је тако свом тренутно главном ,,играчу” који се тада изгледа заиграо, мало опустио и заборавио договорени тајминг прихваћених ,,обавеза“, послао ,,поруку” колико људи уз помоћ ,,резерве” такође своје, у дану може да изведе на улицу и шта све може да му уради.

,,Играч” је то схватио, признао и исправио грешку и ,,незадовољна маса људи” је задовољна отишла кућама.

Ко иоле озбиљније прати политичка дешавања последњих 10 – 12 година, а и раније, зна да су и власт и ткзв. опозиција са свим жутим крацима својим, под потпуном контролом запада, заједничког газде који их (како је то и сам председник више пута признао) и поставља на власт и смењује са власти (,,нећу да урадим то и то, ето смените ме, али нећу…”).

Знамо да Запад никада неће волети Вучића, нити га штитити један једини секунд више него што је потребно. Не зато што је он наводно просрбски или проруски или православно, родољубиво орјентисан, не!!!  Напротив. Већ зато што Запад не прашта било коме ко је икада, на трен само, замирисао на тамјан и био Русији колико толико наклоњен.

Прагматичан је Запад. Неће да ризикује да му се ,,играч” икада, па још ојачан, врати на ,,старе стазе”. А и иначе све своје ислужене послушнике он отире са ногу својих, као по правилу, истог тренутка по обављеном задатку.

Питање је зашто га онда не скину са власти? Народу чији не мали део, здравље, душу и тело своје продаје за 3.000 динара, лако је било кога и поставити и скинути са власти.

Али, кажем, као лукаво прагматичан, Запад рачуна да је превише времена, енергије и новца на њега потрошио да би га сада обарао. Притом, још би најмање деценија прошла док НОВИ ,,постављени управник” задобије, заплаши, купи и уцени сада неке нове, своје, генерале војске и полиције, судије и тужиоце, нарко картеле и навијаче, медије и неморалне појединце … и заврши оно што је претходник обећао, вероватно добро наплатио и низ мандата за одрађивање прљавог посла, као награду од заједничког газде, добио.

Међутим, дефинитивно, истог тренутка када, тј. ако Вучић своје ,,обавезе” испуни, њега запад обара!!!

И не би он био први који од ,,Фактора мира и лидера на балкану” постаје, за њих, нови ,,балканси касапин“.

Уз помоћ пробуђених србомрзачких НВО, призва(ће)о би Запад ,,у помоћ” сећање на својевремени поклич ,,за једног Србина, сто муслимана”, и сличне ,,секвенце из прошлости” које би требало да га представе кривцем много чега са чиме он можда и никакве везе нема! али, зар 99% Срба у Хагу има икаквих веза са оним за шта их оптужују?

Тако да, Запад тачно зна шта му је чинити по евентуалном Вучићевом одрађивању обећаног.

Али и Вучић зна да му се по одрађивању преузетих обавеза, истог тренутка и власт и политичка каријера завршавају. Да ли као Милошевићу или елегантније као Тачију, тек ништа добро не може да очекује.

И само то још увек спашава Косово и Метохију од издаје! Само то спашава Србију од незадрживе поплаве мигрантима, од содомизације и потпуног моралног и територијалног пуцања по свим шавовима читаве Србије. Дакле, не спашава нас ни Вучићев патриотизам, нити благонаклоност Запада.

Већ њихова игра нерава и врзино коло где се тренутно обе стране боре ко ће бити ,,луд”, а ко ,,збуњен”!

Ми, сав народ наш, не смемо више дозволити, односно коначно морамо престати да хронично будемо у улози ,,збуњеног“! Морамо престати ако уопште мислимо да опстанемо и Бога у нама, породицу и државу нашу сачувамо!

Ми морамо знати да су запад, тренутни режим и ткзв жута ЕУ опозиција, политичка деца једног те истог ,,злог оца и још горе мајке”!

Ми немамо права на луксуз да поново будемо преварени!

И морамо знати да је нама једино место уз Цркву нашу, уз онај бројнији, часни, родољубиви, здрави део народа. Да нам је место, не уз ову наведену нечастиву ,,тројку”, већ уз једино право,,Тројство“. Свето Тројство!

Уз Оца и Сина и Светога Духа, сада, увек и у векове векова!!!

Амин!

Став