Покрет за одбрану Косова и Метохије

Небојша Јовић: ЗСО је “Тројански коњ” УЧК државе

Фото: Коссев

А неее господо. Ова нова и можда највећа подвала вашаподвала утапања српског Космета У ткзв. независно Косово, неће вам проћи!!!

Јер, Србска Митровица није и никада неће бити ,,Заједнице српских општина” иначе институције независног Косова! она је билајесте и биће заувек део само државе Србије!!!

Ова ваша, ни мало наивна, накарадна и опасна порука са билборда, не може се никако другачије третирати осим као безочналукава намера увођења србске Митровице, самим тим и целог севера у УЧК државу, чији би саставни део била и та ,,Заједница српских општина”.

Превише је крви пало, рањавања и одрастања деце под стресом било, исувише је велика дводеценијска жртва наша, да бисмо сада пристали да део ,,УЧК државепостанемо.

Више пута сам указивао да је ,,ЗСО“, па таман је звали заједница руских, свесрбских или космичких општина…Део албанске УЧК државе!!!

А нама, србима на Косметујош једна албанска институционална творевинаНе треба!!! Да ли је вама потребна, да ли вам је то обавеза за, можда, нека ,,задужења” ваша било према западу или Албанцима…Не знам!

Али знам да вам код нас овај ваш ,,Тројански коњ” неће проћи!!!

Покрет за одбрану Косова и Метохије

ПОДРЖИТЕ

Поделите:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on pinterest
Pinterest
Share on print
Print