Покрет за одбрану Косова и Метохије

Небојша Јовић: Не вади ме без повода, не враћај ме без части

Небојша Јовић (Фото: Видео принт)

АНАТОМИЈА ЈЕДНЕ ИЗДАЈЕ!

,,…Али дајте ми још неко време”. Време за шта???

Зато је значи потребно мрцварење по прелазима где се заправо ништа нити конкретно нити корисно за Србе не дешава!!! Купујете време да што више Срба на северу узме шиптарске таблице како бисте рекли, као Месић својевремено – ,,Ја сам мој посао завршиоСрбских таблица (а убрзо након тога и Срба) на Косову и Метохији више нема!”

Зато се ,,Хитан” састанак Савета одржава тек 24 сата касније. Зато се захтева ,,Хитна” реакција ЕУ у року од Тридесет дана! Сва политика ваша, заснива се на обмани србског народа!

Да сте само 1% од оне енергије и времена које сте утрошили на бројне преваре народа не би ли прикрили издају и ,,у мраку” Космет Албанцима продали…утрошили на изналажење решења како Србију на Космету и Космет у Србији сачувати, данас би Космет увелико већ био под поновним уставно – правним поретком Србије.

Знате ли кукавни, а добро знате, да бисте узели било КС или РКС таблице, ви морате личну карту УЧК ,,Државе” И држављанство њено да узмете и да несрби – косовари постанете?!!! Јел’ вам то циљ?! Зашто ви, као држава Србија, сваки србски траг на Космету темељно затирете? Колико милијарди евра то кошта?

Колико је наплаћено гашење србских општина, а након тога и институција србских на Космету?

Колико кошта потписивање Бриселског споразума? Колико кошта ћутање на формирање војске Косова?

А колико подметање ,,ЗСО”, тог ,,Тројанског коња” Србима, за утапање Светог Косова и Метохије у УЧК ,,Државу”?

 

Само политички неуки људи не виде да је ово данас сценарио Меркелове којој сте ви дегутантно сервилни, а Албанци од ње, као најсрбофобнијег политичара, зависни! И без чијег знања ни ви ни Курти не би смели да се на своју руку, само 4 – 5 дана након њеног одласка, почнете играти рата.

Сценарио јесте њен! А вама је само остављено да га преварама , иморовизацијом и глумом на терену реализујете. Курти можда јесте нешто раније и енергичније реаговао, али су договорена правила ,,игре” из чијих оквира ни једна страна значајније не сме искорачити, остала иста.

Зато имамо блокаду без блокаде. Блокаду где се РОСУ комотно креће, мења смене, издаје наређења потпредседнику општине Зубин Поток шта Срби смеју, а шта не смеју да раде. Држимо наводно у блокади РОСУ, на хиљаде Срба је ангажовано, а РОСУ свако мало, некажњено, по неког Србина пребије.

Аеро митинг и шетња оклопних борбених возила су само део фоклора, иначе ,,прочитаног” од стране и Албанаца и запада. Захтеви наведених, да Србија повуче војску са ,,границе”, такође су само део игре и загревање, предигра предстојећих избора.

Па ви не смете без дозволе Запада да Српску листу – Куртијеве србе, из ткзв. Парламента Косова повучете…а спремни сте као да војно реагујете. Провидно вам је то господо. Провидно и инфантилно. Часна србска војничка сабља рекла би: ,,Не вади ме без повода. Не враћај ме без части!

Реците нам отворено, за колико новца све ово радите? По којој цени сте ви и ,,потурчени” сејмени ваши, названи ,,Српска Листа”, душе своје продали? И предака се одрекли, а поколења своја губом издаје оптеретили.

Мада…не бринете мене ви, Албанци понајмање, па ни Ангела Меркел. Мене брине недовољно пробуђени, ,,Хаковани”, народ мој србски. И на Космету и у Централној Србији.

Али ипак, све је мање страха, а све више свести, вере и храбрости. Јер ово већ одавно није политичка борба, већ борба за о(п)станак на Космету, за очување душа наших и Бога у нама!!! И зато, ма колико сада то нереално изгледало, Коначна победа ће бити наша. У то будите сигурни!!! Јер је правда на нашој страни.

Бог је на нашој страни!!!

Наслов: Покрет за одбрану Косова и Метохије

Покрет за одбрану Косова и Метохије

ПОДРЖИТЕ

Поделите:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on pinterest
Pinterest
Share on print
Print