Покрет за одбрану Косова и Метохије

Небојша Јовић: Узели нам четири општине, дали нам заставу

Косовска Митровица (Фото: Коссев)

Што би народ рекао, ,,огањ гори, баба се чешља”!

Поштујем ја, као и сви родољуби, и Србију и заставу србску и историју србску!!! Али, вратите ви господо нама 4 србске општине које сте нам брутално и незаконито и противуставно, а зарад обавезе према западу и наплаћивања услуге Албанцима, отели, угасили!

Обезбедите миран, нормалан и спокојан живот нашој браћи јужно од Ибра који су у много тежој ситуацији од нас на северу и који су дефинитивно и храбрији и истрајнији од нас. Да овакав ,,север” живи на југу…па 90% би се продало Албанцима и проституисало са странцима. Цркве би они сами рушили, а џамије и синагоге дизали…само да место министра, портпарола или директора добију!

Вратите нам децу и школе које сте нам, опет по налогу Приштине, затворили! Вратите нам србске судије, ц. заштиту, полицију, телеком…које сте депортовали у ткзв. Нез. Косово! Укините границу и царину албанску коју су ,,жути” започели, а ви је довршили, озваничили.

Вратите Србији и нама на Косову и Метохији достојанство које сте нам отели, а које ви никада имали нисте.

Не требају нама ваша ламентирања и лешинарења над претученом децом и старцима, над преораним гробљима и тамничењем невиних Срба, над запаљеним кућама и имањима…нама треба превентива, заштита да се све то не деси!

У ствари…не…не, нама ништа од вас не треба! Само нам руке не вежите!

Без вас таквих, издајничких, никаквих, успели смо читавих 15 година (па чак и под стегом ,,Жутих”, браће ваше, не по матери, већ по вашем заједничком газди – Западу) да се боримо и изборимо за србски север без албанских институција! Иако смо наспрам себе имали свих (непун) милион Албанаца и НАТО.

Али смо уз себе имали Бога, родољубље, храброст и то прекопотребно јединство!!! Јединство које сте нам ви и претходници ваши лукаво и свесно разбили.

Лицемерна је и инфантилна ова игра ваша скрнављења заставе срБске које нисте достојни.

Сваки пут када нам град новим заставама китите, знамо да се нека нова издаја спрема.

Заставе на јарболима, а читав град под албанским институцијама које сте ви инсистирали!

Качите заставе на јарболу, а деци затварате школе по налогу Приштине!!!

И за крај питаћу вас нешто, ево у тајности, да нико не чује – Стидите ли се свега овога што радите? Онако у себи, када нико не види?

Дакле, ,,одвежите нам руке” па да србски крсташ барјак витези понесу и прославе га, а не издајници и недостојни, ,,оглашени”, да га скрнаве. Застава – њом се не тргује нити игра – за њу се и живот даје када треба!

Покрет за одбрану Косова и Метохије

ПОДРЖИТЕ

Поделите:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on pinterest
Pinterest
Share on print
Print