Покрет за одбрану Косова и Метохије

После Калинићеве изјаве о Космету огласиле се Делије: „Ово је последње упозорење“

© Tanjug / Zoran Žestić
Навијачи Црвене звезде упутили су „последње упозорење“ управи свог клуба и кошаркашу Николи Калинићу, који је раније у току дана у једном интервјуу објаснио став који има према Косову и Метохији.
 
Калинић се огласио поводом спорног интервјуа из јануара 2019. године и објаснио шта тачно мисли о Космету, откривши да ће једну месечну плату донирати тамошњем српском народу.
 
Поменути интервју репрезентативца Србије најлошије је прошао код навијача, који су га вређали на друштвеним мрежама и сваки пут када се враћао у Београд и играо против црвено-белих.
 
Очекивало се да не буде много другачије ни у среду у 19 часова, када Звезда дочекује литвански Жалгирис у трећем колу Евролиге, упркос томе што је 29-годишњак из Суботице поново у црвено-белом дресу.
Међутим, како ствари стоје нових „прозивки“ неће бити, јер су Делије „прихватиле извињење“.
 
„Делије су препознале добру вољу данашњим гестом који је изречен и надамо се искреним покајањем. Сходно томе, позивамо све Делије да дођу у Арену и подрже наше играче у евролигашкој утакмици. Сада и заувек, скрећемо пажњу да нико никада неће бити добродошао у Звезду ако прича лоше о Србији, Цркви, Звезди, Делијама! Црвена звезда је идеологија! Последње упозорење управи да следећи играч који дође, а идеолошки је неподобан, биће знак да будемо против исте. Без могућности за компромисом“, саопштила је главна навијачка група шампиона Србије.
 
 

Покрет за одбрану Косова и Метохије

ПОДРЖИТЕ

Поделите:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on pinterest
Pinterest
Share on print
Print