Покрет за одбрану Косова и Метохије

Приштина најављује до сада највеће регрутовање Косовских безбедносних снага

© AP Photo / Visar Kryeziu
Министар одбране привремених институција у Приштини Арменд Мехај најавио је да ће ускоро бити отворен конкурс за до сада највеће регрутовање за Косовских безбедносних снага.
 
Мехај је рекао да је обавештен о досадашњим притужбама на процес запошљавања у Косовским безбедносним снагама, и обећао транспарентност у пријему 850 нових регрута, чији конкурс се очекује врло брзо, преноси Зери.
 

“Чуо сам да је било притужби на раније процесе пријема у Косовске безбедносне снаге, било је сумњи у процес запошљавања. Кажем свим младићима и девојкама да ће под мојим вођством постојати поштен, једнак, строг и професионалан процес запошљавања”, рекао је Мехај.

 
Навео је да ће конкурс за највеће регрутовање икада на Косову и Метохији бити отворен ускоро, да ће цео процес бити снимљен камерама, а да ће одбор за пријем бити професионалан и непристрасан и да ће бити бирани најбољи кандидати.
Затражио је да га контактирају сви они који имају притужбе и информације о злоупотребама у Косовским безбедносним снагама, преноси Косово онлајн.
 
„Ако приметите непрофесионалност, ако приметите да неко фаворизује некога, пошаљите ми податке, а ја вам гарантујем да таквима није место у Министарству одбране”, навео је Мехај.
 
 

Покрет за одбрану Косова и Метохије

ПОДРЖИТЕ

Поделите:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on pinterest
Pinterest
Share on print
Print