Покрет за одбрану Косова и Метохије

Слободан Јанковић: Криминална власт брани себе, а не Косово и Метохију

Слободан Јанковић (Фото: Вечерње новости)

Када се овакве власти отресемо, тада ћемо, уз Божију помоћ, моћи да се спремимо да једног дана прошетамо војску до Ситнице и Бистрице, до Газиместана и Дечана.

Ко то брани и не одбрани Косово и Метохију од хорде Росу специјалаца на Јарињу и Брњаку? Да ли Александар Вучић и Дачић, потписници Бриселског споразума и низа других који су сецесионистичке униформисане снаге и довели на север наше отцепљене Покрајине? Ко то прети да ће чекати месец дана да види да ли Бриселски споразум функционише?[1] Онај што је помињао црвене линије које су недефинисане или се стално померају?![2] Да то није онај што је у Вашингтону потписао да Србија треба да премести амбасаду у Јерусалим и прогласи Хезболах за терористичку организацију, а да заузврат Израел призна Косово као самосталну државу?

Док Вучић, Брнабићка, Вулин, Палма и остатак менажерије годинама газе српски Устав и законе, у Уставном суду и Тужилаштву се баве испијањем кафице и избегавањем радних обавеза. Послушници у Скупштини усвајају све наручене законе, а већина иде по хитном поступку, другим речима без читања и разматрања. Мада, ко да и разматра нацрте и предлоге закона? Марјан, Орлић, старлете и остала братија недостојна Народне скупштине. Можда др Гангула?

https://stanjestvari.com/wp-content/uploads/2021/09/Aplauz_u_Skupstini.mp4?_=1

Србија се мрцвари: од Закона о проширеној дискриминацији свих оних који још нису с ума сишли, Закона о родној неравноправности (који је увео идеологију рода у српско друштво и државу), преко владавине уредбама и закључцима као особеним за ауторитарне режиме, урушавања права запослених, нових закона о водама (отварање врата инвеститорима за нарушавање заштићених водених подручја), до измена Закона о рударству (да би могли да наставе са тровањем Србије од Бора до Рио Тинта). Још није прошао Нацрт о ЗКП, али јесте контроверзна пресуда Врховног касационог суда да банке не морају да образлажу наплату наводних трошкова обраде кредита и да могу да их наплаћују. У истом смеру је и измена Закона о парничном поступку, која је и најавила додатно срамоћење Врховног касационог суда, то јест судија које су се осрамотиле том одлуком. Распродаја и обесмишљавање српског законодавства иде упоредо са бахатом распродајом Комерцијалне, ПКБ, издавањем концесија криминалцима на ловишта, омогућавањем концесија на шуме, Карађорђево, затварањем река, уништавањем малих привредника кроз донације странцима…

Када се прави изложба војних возила и прославља Дан заставе, онда се све то обесмишљава са мегаломанским заставама Немачке и понизним учеником Ангеле Меркел који јој се захваљује на посети. Обесмишљава се и парадирањем понашања које не води наставку људског рода и које је супротно традиционалним вредностима српског народа.

Архивска фотографија (Извор: Фејсбук)

Када се бесомучно напумпавају цене на јавним набавкама (и до 40 пута) и када се народу гули кожа с леђа, онда се позову пајтоси у Приштини, Загребу, Сарајеву, на Цетињу или у Анкари, да мало замуте воду и скрену пажњу са заплењеног кокаина, са обесправљеног Србина, Словака, муслимана и сваког другог становника наше Србије.

Криминална власт брани себе, сигурно не народ и државу. Она је узурпирала и корумпирала Србију, покушава да унизи свакога од нас када пристајемо да нас води олош са дна каце. Не дозволимо им да наставе. Можемо их победити. Добићемо прилику за то. Када се њих отресемо, тада ћемо, уз Божију помоћ, моћи да се спремимо да једног дана прошетамо војску до Ситнице и Бистрице, до Газиместана и Дечана.


[1] https://www.dnevnik.rs/politika/vucic-trazimo-od-eu-da-za-mesec-odgovori-ima-li-briselskog-sporazuma-ostavlamo-pristini

[2] „Председник Србије је рекао да не воли да говори о црвеним линијама, али да их свакако Србија има много, као што их и друга страна има много.“ https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/3461781/vucic-odlaganje-resenja-za-kim-iskra-koja-moze-da-zapali-region.html

(Стање ствари, 23. 09. 2021)

 

 

 

Покрет за одбрану Косова и Метохије

ПОДРЖИТЕ

Поделите:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on pinterest
Pinterest
Share on print
Print