Покрет за одбрану Косова и Метохије

Небојша Јовић: Политичке старлете заПАДа

(Небојша Јовић, Фото: Радио КиМ)

,,Који верује у Мене, и ако умре, живеће” (Јн.11:25-26)!

Хајде да направимо пресек и видимо шта смо све научили и прозрели у ових годину дана наметнутог пакла који преживљавамо.

Најпре, увидели смо ми у Бога верни, али и они који то нису, али им је познато ,,Откривење Јованово из Светог писма Новог завета”, да оно, иако писано пре два миленијума, тачно, малтене у детаљ предсказује дане и догађаје који су пред нама и који нам се управо дешавају.

Предсказује дизање читавих легија демона и слугу њихових, њихов рад на убијању, разбољевању, поробљавању људи и пре свега на куповини душа, што ће крунисати устоличењем антихриста.

Предсказује ,,Откривење Јованово” и то да ће осим мирјана и многа свештена лица, епископи и патријарси подлећи лукавоме одричући се Бога.

Сведоци смо да данас има, занемарљиво малог дела, али на жалост ипак има, свештеника појединих који склапају пакт са лукавим, уз оправдање да му се повинују како би им он, нечастиви, помогао да граде нове и обнављају старе храмове… (не)знајући да ,,у такве храмове, заједно са ,,таквим” палим свештеницима улази сам ђаво, а никако Свети Дух”!

Научили смо да не треба само слушати шта људи причају, већ шта раде и да ли доследно ту причу реализују на терену.

Научили смо, можда и кључну лекцијуда не полажемо наду у људе, већ само и једино у Бога! А Он ће нам послати и људе и околности којима ће нам помоћи!

Видели смо у овом времену бешчашћа, ко је међу нама онај на кога се можемо ослонити, а ко онај који нас је спреман издати.

Упознали смо ,,ново лице” неких пријатеља наших, ,,успешних” посланика, директора институција, министара, предузетника, наравно и обичних људи, који су спремни да децу, жену и родитеље своје жртвују, тргују њима, продају их, не би ли себе, положај свој и профит свој сачували.

Увидели смо да деценијама немамо своју, народну власт, већ да су то све, од стране запада купљене, а затим постављене, ,,политичке старлете” које су спремне да ураде СВЕ, ако то макро, заштитник њихов, затражи и за то добро плати. И да нам се ,,капа кроји”, не у Београду већ у западним, политичким, педофилним и демонским центрима моћи.

Увидели смо, што је такође ЈАКО БИТНО, да између ,,првог тима Србије” и ,,тима на клупи” разлике нема!!! Да су и власт и ткзв. жута опозиција чеда једног те истог дубоко антисрбског газде са запада. Да им дресови јесу различити, али су им задаци и послодавац исти.

Схватили смо коначно и да су, наизглед другачији и подељени, с једне стране РТС, Пинк, Прва, Хепи, В. Новости…са друге стране Н1, Нова С, Данас, Блиц… у ствари сијамски близанци, браћа по матери, створени од једног истог злог оца и још горе мајке.

И…увидели смо напокон да, не само да не треба да се бојимо борбе која нам је наметнута, већ радосно славећи Бога, треба у њу да уђемо, захвални што је ово време и нас одабрао за ,,Последње дане” када ћемо опредељењем нашим, вером у Њега, борбом, храброшћу и истрајношћу нашом, сврстати се са Његове десне стране У Царству Његовом, Царству Божијем!

А привилегија је бити Христов војник у бици над биткама, бити уз војску архангела Божјих, против демонских легија, борити се на страни Оног где било да преживите или погинете, сигурно живи осванете у вечном Царству Његовом, Царству Божијем!

Аутор: Небојша Јовић