Покрет за одбрану Косова и Метохије

Повереништво Покрета за одбрану Косова и Метохије поручује: Србима на Косову и Метохији на памет не пада да гласају као гласачи дијаспоре ,,Поштом”!

Ова договорена замка београдско – приштинских партнера неће проћи? Свако прихватање гласања путем поште, директно је у функцији цементирања ,,Косова” као државе!

Тако бисмо најпре помирени са одузимањем права гласања Србима на Космету; прихватањем да Приштина као држава има права да такав потез повуче; а потом и пристајањем да се ,,гласајући поштом” помиримо са статусом дијаспоре“, увелико привели крају игру коју Александар Вучић и његова Српска листа, играју пуних 9 година, инкасирајући на тој игри где су ,,Жетони -*ЖетониУлог” , животи, егзистенција и будућност Срба на Космету…барем по милион евра сваке године појединачно.

Више је него очигледна коалиција БГ – ПР – БРИСЕЛ!

Требало је најпре Србима одузети право гласа јер су великоалбански градитељи нез. Косова (СНС – СПС – С. ЛИСТА), а посредно и Велике Албаније, знали да Срби на Космету, колико год застрашени, на референдуму не би гласали за предигру продаје Косова Албанцима. Предигру која би требало да се одигра 16. јануара. Тим пре што бисмо овог пута, преломивши страх, сви ми који се Албанцима и западу нисмо продали, имали на сваком месту своје контролоре!

Зато је великоалбанска тројка одлучила да најпре нормално гласање онемогући, а онда ,,поштом” крађу омогући.

Ми то прихватити нећемо! Сигурно! Али оно што нам је прекопотребно, а недопустиво дуго изостаје, је – реакција опозиције (и зелене и жуте, па у доброј мери и родољубиве) на ову, очигледно изрежирану представу великоалбанских партнера!

Повереник за КиМ,
Небојша Јовић.