Покрет за одбрану Косова и Метохије

Косметско повереништво Покрета за одбрану КиМ: Александар Вучић да осуди русофобију и прогоне над руским народом

Илустрација: Покрет за одбрану КиМ

Косметско повереништво Покрета за КиМ захтева од Александра Вучића да у име државе одмах осуди гажење свих цивилизацијских норми, свих закона, права, међународних споразума у свим сферама и на свим нивоима, који се дешавају широм европе, али и сад, где се сулудо отима, протерује и напада све руско, како грађани, тако и имовина њихова.

Истовремено мора да затражи моментални прекид ове болесне русофобије и одговорност свих актера који је спроводе.

Након протеривања студената са факултета, отимања имовине, физичких насртаја на недужне људе чија је кривица само то што су Руси, након позива чак и на друштвеним мрежама да је исправно мрзети Русију и борити се против ње…сада се почиње и са терористичким нападима, бомбама и другим експлозивним средствима средствима на руске, али и белоруске амбасаде, чиме се директно угрожава живот особља у амбасадама. И ту, на жалост, није крај.

Ћутањем (прећутним одобравањем) читаве нецивилизоване европе, па и нереаговањем председника нашег на острашћеност њену, подстиче се наставак ових напада уз поруку терористима ,,само ви радите ваш посао, никакве осуде нити консеквенце нећете имати”!

На зачетак ововременог ЕУ – САД холокауста над руским народом и имовином његовом, други можда и могу ћутати, али ми НЕ СМЕМО! Ако је председник Србије могао да срамном одлуком осуди Русију због предузете акције самозаштите, онда мора да осуди и овај неконтролисани терор, мржњу и геноцидне насртаје на све што је руско!

Изостане ли реакција његова, то ће значити да је свесно пристао да буде део антируске машинерије коју је запад са САД покренуо.

А као такав, он не може представљати ни Србски народ нити државу Србију!

РЕИНТЕГРАЦИЈА СВЕТОГ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ЈЕ ОБАВЕЗА, ДУЖНОСТ И ЧАСТ