Покрет за одбрану Косова и Метохије

Небојша Јовић: “Електросевер”, још једна подвала Александра Вучића

,,Електросевер” – још једна подвала Александра Вучића, још једно цементирање косовске државности, још један ,,напад” на Србе на Космету, односно њихово насилно утеривање у Косоваре и још један удар на кућни буџет Косметских Срба!

Лаж је да се сада воде преговори о ,,стварању неке фирме која би задовољила и Србе и Албанце што се енергетског сектора тиче”! Десет година Вучић, СНС, СПС и прошиптарска Српска Листа задовољавају искључиво Албанце и неимарски цементирају вештачку, непризнату творевину, од које желе да направе државу!

У разговорима са двојицом запослених у Електро Дистрибуцији Космет, пре нешто мање од годину дана, на питање знају ли да ли се и њима као и Телекому спрема

,,ликвидација фирме” и њихово утеривање у Косоваре, добио сам одговор да је све то још пре две године детаљно припремљено и да се само чека тајминг реализације договореног!

Најновији поклон Вучића и његових сејмена Албанцима, може се назвати ,,4 у 1″:

Угасиће се на Северу још једна српска фирма!

Направиће се на Северу још једна албанска фирма, додатна потпора ткзв. нез. Косову.

Натераће се (уколико желе да задрже радна места) и преостали Срби који раде у још увек српској ЕДК, а који нису признали Косово за државу нити узели Косовско држављанство, да сада то учине! И постану нови Косовари.

Почеће притисак сада и наше државе да се преко још једне ,,копиле – фирме’’

(Електросевер), плаћа струја Албанцима. Само што ће државни врх то назвати патриотским гестом јер ето плаћамо струју ,,не Косову, већ српској фирми”!

А фирма ће бити српска колико је и Шота српска, колико су и ЗСО, Суд,

Ц. Заштита, Полиција, Царина и МТС…српски.

У ,,српском” МТС -у одавно већ не можете телефон купити, нити уговор са њима склопити нити у њему радити ако немате албанску личну карту. А да бисте њу добили, морате имати држављанство ’’Косова’’.

Све горе наведене фирме су Албанске Институције Косова и прљави трагови којим Српска листа и Вучић упорно и темељно распарчавају територију државе Србије, градећи на њој нову албанску државу!

Могуће је да наплаћивање струје и међусобну поделу добити, ова политичка браћа одложе до следеће године како би у међувремену додатно ,,прокували жабу” на северу?

Мада сам убеђен да ће додатни удар на наш кућни буџет ипак ове зиме бити извршен.

Удар који ће уз, од стране глобалних сатаниста вештачки изазване кризе, скокова цена, несташице хране, енергената, и уз неизоставни троскок инфлације…додатно оптеретити кућне буџете косметских Срба.

И није нама проблем у новцу којим бисмо плаћали рачуне, већ пре свега у непристајању да признамо ’’Косово’’ као државу. Не желимо да према њима било коју обавезу имамо нити да било коју институцију која је регистрована и ради по законима те непризнате и нелегалне творевине, испоштујемо.

Истовремено, тродеценијско неплаћање струје Албанаца у Трновцу и Прешеву наставиће да у Србији и даље неометано ,,живи”!

Александре Вучићу, ти и твоја Српска Листа политички сте опаснији по нас него ли цела

,,Призренска Лига”, Тачи, Харадинај, Курти, па чак и НАТО, заједно.

Нећу те питати зашто толико волиш Албански народ и марљиво им градиш државу на нашој, Српској територији. Али те морам питати зашто толику мржњу, свирепу, показујеш према Српском народу и према Космету српском? Зашто?

Ти као такав не можеш више представљати нас Србе на Косову и Метохији!

Зато, иди човече и бави се нечим другим. Било чим. Али сјаши нам са грбаче већ једном, не везуј нам руке и пусти нас да се боримо за наш опстанак на Космету и остатак Космета у Србији!