Покрет за одбрану Косова и Метохије

Повереништво за КиМ Покрета за одбрану КиМ: Ко нас тера у издају

Илустрација - Покрет за одбрану КиМ

,,Опет је Александар Вучић, новим касапљењем Србије на Космету, извршио додатни државни удар на Устав Србије, удар на њено присуство на Космету. На њене институције и народ њен којег присилно годинама утерује у Косоваре, држављане непостојеће, али њему очигледно блиске ,,државе”!

Хоће ли неко након десет пуних година да заустави председника Србије у његовом хистеричном онемогућавању постојања било чега срБског на Косову и Метохији свих ових година?

Десет година српски народ Космета трпи ударце државног врха Србије. Десет година се газе и гасе српске, и на њиховим срушеним темељима граде албанске институције ткзв. независног Косова.

Деценијска албанизација Космета од стране Вучића имала је за резултат не само протеривање Србије са Космета и грађење независног Косова као дела будуће Велике Албаније, чега је он и те како свестан, већ и насилно претварање Срба у држављане УЧК Државе.

Чиме чини тешко кривично дело угрожавања државе, њене територије и присилу над србима да признају ,,државу” која то није, која није чланица УН и коју ни сам званични Београд не признаје.

Готово сви Вучићеви споразуми присиљавају Србе са Космета који, ако желе да задрже посао, морају начинити кривично дело узимања личне карте и држављанства албанског, јер сви запослни у општни, суду, кпс, граничној полицији, царини, мтс…губе своја радна места ако немају албанску личну карту и држављанство нелегалне творевине коју А. Вучић и Српска листа исцрпно и темељно праве државом.

Не да председник Србије Србима на Космету да остану ,,само” Срби! Не да то ни Српска листа која је својим криминалним и издајничким миљеом, саучесник његов, главни оперативац и реализатор издаје на терену и свих кривичних дела која се паралелно са издајом чине.

Тако да је овде све теже, готово немогуће, остати Србин. Али не због Куртија, Лајчака, Макрона, Ескобара…не! Већ искључиво због А. Вучића!

Има ли у Србији једне једине институције, странке, официра, свештеника, родољуба, који би председника Вучића зауставили у овом хостеричном континуираном ,,убијању’’ – гашењу свега српског и цементирању свега албанског на Космету?

Може ли ико спасити Србе на Космету од политичке и егзистенцијалне адимилације којима их Алекдандар Вучић 10 година излаже?

Хоће ли нас ико заштитити од њега?

Али што пре, док нас овде, на Косову и Метохији, још увек има!”