Покрет за одбрану Косова и Метохије

О. Дарко Ђого за ИН4С: Изјава никада образованог ђилкоша за искључење из политичког живота нормалног друштва

Отац Дарко Ристов Ђого (Фото: ин4с)

„На примјерено и одмјерено саопштење Митрополије Црногорско-приморске Српске Православне Цркве реаговало је фаустовско биће које је деценијама продавало све своје за власт и моћ: часне претке, српски идентитет, дане када је чекао пријем код Митрополита Амфилохија, помагао напоре српског народа у Отаџбинском рату, писао писма пуна поштовања Патријарху Павлу – све је то Ђукановић продавао силама зла и страним господарима, само да му омогуће да своју империју зла и непочинстава одржава и шири“, рекао је за портал ИН4С Отац Дарко Ристов Ђого.

Али све до најскоријег времена тај никада образовани ђилкош успијевао је да глуматањем стила и реториком успјешног медиокритета одржава привид озбиљног политичара„, сматра он и додаје да је ипак постало јасно да он данас није ништа друго до исфруструрани и социјалистички апаратчик који је џемпер замијенио ролексом али ништа није научио ни из историје, ни политикологије ни из културе комуникације.

„То се, ипак, не може купити. Сада видимо само посљедњи покушај да некада „хладнокрвни“ предсједник украде који проценат бирачког тијела од директних насљедника новоусташке тј црвенохрватске политичке традиције оличене у лажним комитама. Томе и само томе служе његове несувисле, тинејџерске изјаве„, јасан је О. Ђого и додаје да су оне непријатни али сигурни показатељ краја политичке каријере човјека који је прешао пут од Јогурт револуције до паразитирања на покушаја паразитирања на лажнокомитским скуповима.

„Ако је раније било Ђукановићевих изјава за оцјену (лош) 1, посљедња му је сасвим за искључење из политичког живота било ког нормалног друштва“, закључио је он за портал ИН4С.

(ин4с, 14. 07. 2022)