Покрет за одбрану Косова и Метохије

Неколико десетина хиљада поручило Вучићу: Нећемо геј параду, не дамо Косово и Метохију

Фото: Снимак екрана

У Београду је одржан један од најмасовнијих протеста у претходних неколико година. Народ је послао снажну поруку издајничком режиму Александра Вучића: Нећемо геј параду и окупацију Запада, не дамо Косово и Метохију!

 

Неколико десетина хиљада људи учествовало је вечарас у великој литији на улицама Београда. Да је реч о једном од најмасовнијих протеста говори и податак да ако се зауставили на чело протеста, густа колона људи је пролазила готово пола сата!

 
 

На литији се окупио огроман број људи, који су блокирали централне београдске улице. Народ шаље јасну поруку: нећемо геј параду и купацију Запада!

Наравно, режимски медији, али и прозападни ћутемо овом догађају, иако је реч о изузетно масовном скупу.

Његово Преосвештенство Епископ банатски Г.Никиканор дао је свој благослов свом свештенству , монаштву и народу Епархије банатске за учешће у данашњој Литији у Београду у 18 сати испред Патријаршије до храма св. Марка, а за одбрану Србије,породице, деце, школа и светиња од најављеног содомског понижења које нам агресивно најављују и већ врше ЛГБТ белосветски и наши активисти.

Литијом и молитвом као велики црквено-народни сабор устајемо сви у одбрану Србије стојећи иза барјака Светог Саве и Светог Теодора Вршачког!’’, наводи се у позиву на фејсбук страници Савез православних жена.

 
 
 
 
Наслов: Покрет за одбрану Косова и Метохије