Покрет за одбрану Косова и Метохије

Небојша Јовић: Двери, Заветници, НДСС, ПОКС, морају што пре затражити хитну седницу Скупштине Србије због државног удара који се у прошлу суботу догодио у Србији!

Небојша Јовић

На седници затражити извештај, али пре свега одговорност А. Вучића, А. Брнабић, Вулина, Тепићке (ССП), Лазовића (,,Морамо”) и свих који су позивали и реализовали рушење закона и надлежних институција државе, где су заједно, онако братски били део скарадне манифестације која је јавно извргла руглу и вређала и Бога и Цркву и сав верујући народ српски!

Посебан извештај затражити о сваком ангажованом полицајцу, жандарму, о њиховом идентитету како би се, са разлогом, установило ко је све био под униформом, и да ли је међу њима било евентуално ,,станара” Забеле и оних који уопште нису из Србије.

Јер онакву мржњу и свирепост према омладини срБској, монахињама и монасима, могу исказати само умоболници, убице и патолошки србомрсци!

Такође, амбасадору Америке се мора послати упозорење да ово буде последње његово мешање у одлуке државних органа Србије и да их не минира, јер је тиме постао део одговорних за дизање тензија пред Параду срама, али и за последице настале на дан промоције блуда, простаклука и сатанизма у нашем Богородичином граду.

У супротном, држава ће реаговати ускраћивањем гостопримства и проглашавањем наведеног амбасадора – персоном нон грата.

Србија и народ српски не смеју више дозволити да их потопе ћутња и заборав! 

Србија мора ,,прогледати”, проговорити и себе од свих напасти и непријатеља наших, сада и занавек, успешно бранити и одбранити!

Главни повереник за КиМ Покрета за одбрану КиМ