Покрет за одбрану Косова и Метохије

Небојша Јовић: Ништа није готово! Тек почиње!

Небојша Јовић

Корак по корак, али ипак се крећемо ка ,,светлу на крају тунела”! 

Рече наш блаженопочивши патријарх Павле, парафразирам: ,,Не заборавимо никада да је зло (издаја) увек кратког века, и да на злу, лукавству (издаји) и превари, не треба заснивати ништа, поготову не живот”.

Пуну деценију причам да нам је једна трећа, србска, нормална, родољубива опција прекопотребна! Пуну деценију позивам све родољубиво у Србији, али и на Космету, да се удружи.

На оснивање Покрета за Косово и Метохију, пуне 4 године указујем. Покрет који је значајну улогу имао у покушају окупљања свих странака пред последње изборе у Србији. Покрет који на томе и даље ради и који је наравно део ове спасоносне приче о, даће Бог, свесрбском уједињењу.

У којем сви подједнако, без иједног искакања појединца, странке и удружења, имају исте заслуге!

Многи су годинама широм Србије срећу своју и народа свог тражили у смени Курте и Мурте. Хтели да Гебелса замене Герингом. Тачија, Харадинајем, црвено црног еурофанатика да замене жутим еурофанатиком…правдајући се да треће, родољубиве, домаћинске, у Бога верне опције, нема.

Е па ево сада је има.

И мислим, ма сигуран сам, да је дужност сваког Србина, посебно нас на Космету, сваког грађанина који Србији, себи и породици својој жели нормалан, уређен, поштен и миран живот…да се овој иницијативи придружи.

Јер, колико год нас неприлике, издаје и реални проблеми сламали…ипак ништа није готово!

Борба за нормалну, традиционалну, здраву и у Бога верну Србију, борба за поштовање међународног права, резолуције 1244 и Устава Србије, самим тим и борба за останак Косова и Метохије у саставу Србије, тек почиње!!!”