Покрет за одбрану Косова и Метохије

Небојша Јовић: Пробуди се, народе мој добри!

Небојша Јовић (Фото: Видео принт)

Ко то без иједног метка ,,поби” толике Србе у некада часној и по храбрости чувеној србској Митровици? Ко нам уби понос, ко нас направи живим а ,,мртвим” људима(?) који мирно прихватају свако понижење, сваки пораз и све што им се наметне?

Не спомињући све продано протеклих година, само у последњих 15 дана остадосмо без нових КМ таблица, без могућности куповине нових возила ван Космета, без регистарских налепница, а сада осванусмо у, од стране Росу, окупираном граду!

И све то највише заслугом председника Србије и врха Српске листе!

А у народу…мук!

Народе мој добри, ево, братски те молим, реци ми где ти је граница понижења, где та нека црвена линија, реци ми шта још треба да ти се догоди да би као човек, као србин, као родитељ одреаговао?

Председник државе и Српска листа нас пуних 10 година издају, продају, лажу, прете, уцењују…

последњих месеци ти маневарски простор на милиметре сужавају, омчу ти бре око врата навлаче! Са све децом и породицом твојом, крају ти приводе коначну депортацију у пакао нез. Косова, након чега повратка нема!

Скоро све институције србске су ти погасили. Све вас у Косоваре отерали. Албанске оружане формације, базе полицијске и војску Косова су ћутке или уз мало глуматања прихватили!

И све то баснословно наплатили!

Зар заиста мислиш да је бесплатно убијање Србије на Космету и твоје утеривање у држављане Косова?

Оно што је Албанцима и НАТО-у пуних 15 година било немогуће, то је управо председник Србије уз сарадњу са С. Листом учинио могућим. И реализованим.

,,Паљење мотора тенкова у Краљеву; шетња хеликоптера до Руднице; сазивање ,,ратног штаба” (СзНБ); повећана борбена готовост војске у Рашки; барикаде; а сада и Северне бригаде, иначе чедо Српске листе, и њихови одреди топовских удара…”

Само су маска за сваку издају њихову!

Издају коју они дебело наплаћују, а нама дебело живце, здравље, егзистенцију, слободу и животе кидају и угрожавају!!!

Зар је могуће да не видиш народе мој, Светосавски, Солунски, Церски и Колубарски да је после сваке ,,акције” њихове, Србије и Срба на Космету све мање, а нез. Косова све више?

Александар Вучић, врх Српске листе и врх Северне бригаде су као ,,локатори’’! Против чега год се ,,боре”, то се на терену, али у интересу Албанаца, реализује!

*Где год је топовски удар бачен, баш ту се албанска РОСУ осванула!*

До пре 10 година, било је незамисливо да РОСУ ногом на север крочи.

До пре 3 дана било је незамисливо да РОСУ окупира и својим распоређивањем у бошњачкој, микронасељу, брђанима и код три солитера, у окружењу Митровицу држе!

А сада је све то и замисливо и реализовано. Размисли ко им је то омогућио?

И ко ће, као следећи корак, РОСУ и војску Косова на кружном току и испред зграда наших, омогућити?

Пробуди се ако за Бога знаш народе мој добри. Пробудимо се и супротставимо издајницима који су нам животе, слободу и егзистенцију узурпирали и њима сада као на лицитацији тргују.

Јер нити су они бројни, нити храбри! Већ само гласни и бахати. И искључиво твој страх прави их ,,опасним”.

Хајде народе мој, можеш ти то!

Оживи и усправи се сада или нећеш никада!