Покрет за одбрану Косова и Метохије

Небојша Јовић: То вам нећемо опростити!

За 78 дана убили сте 81 дете! то вам нећемо опростити!

,,Готови сте!’’

Тог 24. марта 1999 л.Г. 19 оружјем најопремљенијих држава кренуло је на мученички али храбри христољубив народ. Народ који је показао и доказао да је:

Човек ,,изнад” машине,

Душа изнад материје

Мозак људски изнад роботике…

Да је наш Бог јачи од њиховог принца таме.

Још једна годишњица терористичке акције која је извршена у удруженом злочиначком подухвату названом ,,Милосрдни анђео” којем би више одговарао назив ,,посрнули анђео”.

Извршен је напад на суверену земљу која никога није напала, нити једну НАТО државу угрозила. Напад без сагласности УН и мимо свих међународних, људских и Божјих закона!

Убиства деце, жена, старих и немоћних, бомбардовање забрањеним касетним и озраченим бомбама уранијумским, сврстава НАТО у ред најкрволочнијих, најбруталнијих и највећих терористичких организација свих времена!

Ови терористи убијају дуго, годинама, вековима, јер је толики СМРТОНОСНИ ,,животни век” њихове уранијумске муниције која ће још најмање 100 година карциномима, леукемијом и многим другим смртоносним болестима косити србска поколења и то неселективно!

Ви, следбеници сотоне, терора и лажи, јесте избегли земаљску правду, али вас ,,небеска правда” чека и њој нећете побећи, ма колико деце и одраслих по свету убијали, киднаповали и њиховим органима се подмлађивали.

Џаба вам на стотине, хиљаде срца, јетри, бубрега, на хиљаде литара насилно одузете крви, џаба вам све…

Готови сте!

На небу вам је већ необорива оптужница спремна. Завршна реч је у току! Казна вас стиже. Можда не данас, али колико сутра, убрзо да!

И…На небу, са анђелима, чека вас наша мала мученица србска Милица Ракић! Она, као предводник свирепо убијене деце, биће само један у низу сведока, тужиоци вама, већ одавно умрлим нељудима.

Нека је слава и покој души свим херојима палим у рату и свим недужним жртвама овог терористичког акта!

Нека им Бог подари Царство небеско!