Покрет за одбрану Косова и Метохије

Небојша Јовић: Урадићемо све сем коренитих реформи

Више од 20, а нарочито задњих 10 година држава нам са ђаволом тикве сади! И како то увек бива, ђаво је дошао по своје! Блеров пројекат и савети његови, разне Соње Бисерко, западне ,,вредности” које су против Бога, Цркве, Србије, породице, а за содомизацију, трећи пол, отуђивање деце од родитеља и слуђивање читавог друштва… довели су нас до пророчких речи Светог владике Николаја:

,,Грешили смо, и испаштали смо.

Увредили смо Господа Бога, кажњени смо. Имамо школу без вере, политику без поштовања, војску без родољубља, државу без Божијег благослова. Отуда нам пропаст и школе, и политике, и војске, и државе”! ,,Забранићемо држање оружја; повећаћемо број психијатара, полицајаца…”! Једном речју, урадићемо све, само корените промене не!

Наравно, добар је потез контроле добијања и држања оружја, као и повећани број психолога и полицајаца у школама.

Али то није све! нити приближно!

Јер оружје није ,,окидач”!

Окидач је потпуни крах и одсуство морала, стручности и одговорности у државном апарату.

Окидач је непостојање ,,система” и стављање судбине народа, државе и институција њених у руке једног човека!

Окидач је постављање нестручних људи, без игде ичега, доведених ниоткуда, који у кратком времену постају енормни богаташи и који се годинама међусобно ротирају на најбитнијим местима.

Где о њиховом постављању и ротацијама одлучује само један човек.

А где је власт апсолутна, мора и одговорност бити највећа.

Окидач, односно ментални тероризам је и: Пинк и Хепи са њиховим ријалити програмима препуним псовки, насиља, туча, јавног секса, гажења државне заставе…затим промоције ,,идола” са улице и света криминала.

Болести и болесници Парада срама…керамичари, роштиљџије, шофери, читачи водомера, који постају министри и њихови заменици, а нарочито препорука (председника) да министар може имати и само средњу школу, јер је много битније да буде ,,способан” него ли стручан и учен…што свеукупно даје рецепт који каже,  да би био успешан: лажи, издај, кради, гази преко лешева, отми…а што усађује деци криминал, елитну проституцију, бескрупулозност, издају, изопаченост…као нову религију!

Тако да, када све наведено доведемо у ред, онда можемо причати о већем ангажовању психолога, родитеља и полицајаца.