Покрет за одбрану Косова и Метохије

Горе школе у срцу Европе: Жесток одговор на глобалистички напад на децу и морал

CC BY-SA 4.0 / Wikipedia/VANIA BARBARA/Cropped photo /
Подметање пожара у белгијским школама због увођења сексуалног образовања деци од 11 година један је од видова отпору рата који глобалисти воде против Христа, између осталог и постепеном легализацијом педофилије, сматра публициста Владимир Димитријевић.
 
Белгијска министарка образовања Каролин Десир осудила је серију паљења у школама последњих дана као знак протеста због новог обавезног предмета сексуалног образовања.
 

Белгија: Паљење школа против сексуалног образовања

 

Укупно осам школа биле су мете подметања пожара или графита против програма који се бави односима са другим људима и сексуалним животом (ЕВРАС), а заснован је на водичу од 300 страница. Неки родитељи и удружења критиковали су овај програм због сексуалног садржаја.
 
„Они нападају наша предавања, нашу слободу образовања. Ово су акти екстремног варварства, то су акти тероризма“, рекла је Десирова белгијској телевизији РТБФ током посете нападнутој школи у близини града Шарлроа, на југу земље.
Она је додала да је „ЕВРАС ту да заштити децу, а не да им науди“ и да је то део „система јавног здравља“. Више од 100.000 ученика узраста од 11 година у регионима Брисела и Валоније већ су почели да похађају наставу везану за ЕВРАС.
 

Уништење традиционалног морала увођењем педофилије

 

Оно што се сада дешава у Белгији последица је многих ствари које су се одавно дешавале у свету, а реч је о томе да глобалисти одавно раде на уништењу традиционалног морала, каже за Спутњик публициста др Владимир Димитријевић, професор српског језика и књижевности у Гимназији у Чачку.
 
Подсећа на америчку левичарку Маргарет Сангер која је основала „Планирано родитељство“ и још 1916. се залагала за масовно увођење абортуса и контрацепције, а усвојила је идеје еугенике по којима само „здрави“ могу да рађају децу. Тако да је Хитлер све идеје еугенике већ преузео од Американаца који су их масовно примењивали двадесетих и тридесетих година прошлог века, истиче Димитријевић.
 
Алфред Кинси са Института за сексуална истраживања Универзитета Индијана објавио је 1958. извештај „Сексуално понашање мушкараца“, истраживање је финансирао Рокфелер, а његова основна идеја је да дете још као беба има сексуалне импулсе. Кинси се бавио педофилским експериментима о којима је писала др Џудит Рајсман.
 
„У америчким школама још од краја осамдесетих и почетка деведесетих почеле су те приче и ми смо већ дошли дотле да је у Тексасу извршена велика контрола у школским библиотекама где се нашао велики број књига које су деци на најневероватнији могући начин пропагирале све могуће врсте сексуалног понашања, које се до недавно сматрало перверзним. Дакле, рана сексуализација има за циљ хипериндивидуализацију и разбијање традиционалне полне поделе која је неопходна за функционисање нормалног друштва. И то сексуално васпитање није сексуално него антисексуално васпитање, пошто оно уместо традиционалних биолошких полова уводи већ данас у свету проглашених 70 џендера, или како код нас покушавају да преведу – родова, иако род значи нешто сасвим друго.“
 

Рат против Христа – легализација педофилије

 

Тај процес није случајан, он се систематски подстиче и постоје приручници за сексуално образовање Светске здравствене организације који су „потпуно лудачки, антидечји јер нарушавају целовитост дечје психе“. Све више се иде и на тенденцију да се педофилија легализује, пре свега кроз тенденцију спуштања нивоа пристанка да деца улазе у сексуалне односе.
 
Реч је о веома озбиљном и систематском процесу ког смо могли да видимо и код нас 2017. године, који је кренуо преко приче о борби против насиља кад су увођени „приручници сумњивих ликова где су кроз разне приче препоручиване разне врсте хомосексуалности“. Али група интелектуалаца и јавност су спречили да се то уведе у српске школе.
 
Иза тога стоје глобалисти који су христомрсци, а рат против Христа нарочито се разбеснео у 20. веку, истиче Димитријевић.
 
„Дакле, то што се дешава у Белгији је последица једног дуготрајног плана и побуне људи против тога. Не можете то да намећете, можете да понудите изборни програм сексуалног образовања ако хоћете, ког родитељи морају да одобре малолетној деци. Али не, ви у школама Европе имате наметање, као и у школама Америке и то је оно што и нас чека ако се доследно не супротставимо. А коначни циљ је разбијање хришћанских породичних основа и патриотизма“.
 

Руски рат за хришћанске вредности Европе

 

У овом тренутку рат који Русија води против НАТО на територији Украјине је рат за вредности, јер Русија дефинисањем брака као заједнице мушкарца и жене у Уставу и забраном хируршких интервенција промене пола осим у случају полне дисфорије показује да јасно стоји иза вредносног система који је некад био вредносни систем читаве Европе.
 
„Русија је једина која се у овом тренутку бори за истинску хришћанску Европу и отуда та огромна мржња према Русији. Зато је ово што се дешава у Белгији још један знак окупације Европе коју коначно разбијају и одузимају јој њен хришћански идентитет. Учешће у том рату је обавеза сваког православног хришћанина, а наши савезници су не само хришћани у Европи него и сви људи традиционалних религија, укључујући и ислам и све друге традиционалне религије које се боре за одбрану нашег права да имамо свој религиозни морал и да штитимо основне вредности човечанства.“
Димитријевић сматра да би пожари у белгијским школама и исписивање графита могли бити провокација њихових обавештајних служби, не би ли људе који се боре за своја и права своје деце приказале као лудаке који пале школе.
 
То међутим не значи да се Европа не буни, али је она под тешком окупацијом и само победа Русије у овом рату за вредности може да омогући повратак на неке њене хришћанске претпоставке, ако је то још увек могуће, закључио је Димитријевић.
 
Владимир Судар