Покрет за одбрану Косова и Метохије

Михаило Меденица: У чему је то тачно грех министра Лепосавића, господине Кривокапићу, па му спремате свилен гајтан испреден од комитског лудила?!

(Фото: ИН4С)

Не ваља Вам работа поштовани Први међу једнакима, јер слобода моје и Ваше Црне Горе не подразумева да ланце које је народ, НАРОД а не Ви, стргао окачите ко вериге, но да их збаците једном за свагда!

Велите да сте му већ једном ,,прогледали кроз прсте”, али да је ,,релативизацијом геноцида у Сребреници” отишао предалеко, је ли?

Предалеко у чему, тачније, предалеко од чега?!

Од ерективне пропаганде, туге на комад, за понети, од припејд и постпејд суза, генералног заступништва ,,истине” поузећем..?

Погрешио је јер је злочин назвао злочином а не геноцидом?!

Да се геноцид догодио тако би га и назвао, али не приличи часноме човеку да лаже, мада сте се, поштовани премијеру, добрано одомаћили у тој категорији, а противу лажи сте се ваљда и борили, или сте тек истину јармили колико вам је ваљала да опосли посао, па је полако премећете у технолошки вишак!

Уместо што сте Владимиру Лепосавићу ,,прогледали кроз прсте” боље би било да сте прогледали очињим видом, јер све је налик томе да сте због (слава и част појединима) слабовидих којима је политика Мила Ђуаконовића бели штап којим напипавате странпутице…

Не тврдим да сте једнако зло, далеко било, али и мање зло није велико добро већ једноставно- мање зло, а то је суштинска промена колико и да се ја ћелав закитим периком!

Да се разумемо, ја сам Србин, сви су моји били и сви ће моји бити, баш као што сте Ви, према сопственом признању 200 посто Црногорац, и немам баш никаква проблем с тим, али Ви очигледно имате!

Терет је то с којим не знате да се носите па посрћете у комитање, хватате се за ,,гаетушу” као за какву сламку спаса уместо да се дохватите гора Црне Горе, јер тек сте у плићак закорачили а већ сте дављеник!

Не ваља Вам работа поштовани Први међу једнакима, јер слобода моје и Ваше Црне Горе не подразумева да ланце које је народ, НАРОД а не Ви, стргао окачите ко вериге, но да их збаците једном за свагда!

Није свака међународно призната обавеза ,,Свето писмо”, напротив, већина их је јарам, па ако се о сваку лаж поштапате не корачате већ- једва газите.

Не говорим Вам ово као Србин из Црне Горе већ као дете Црне Горе које искрено верује да ће Црна Гора заиста бити слободна онога тренутка кад стаза Мила фукаре Ђукановиће буде затрта а не преметнута у магистралу!

Нисте у тој фотељи само да би се рекло како ђавољи ДПС више није на власти, но да Црна Гора више није талац љихових пасјалука!

Признавање непостојећег геноцида, непостојеће “државе” косово (вазда малим словом), улазак у предворје пакла званог НАТО…свакако јесу та непочинства против којих Вам се ваља борити, јер то је све што Црна Гора није!

Нисте ту где јесте да чините ни мени аветноме ни комитама аветнима, већ, понављам, Црној Гори, а не онима што су је начинили избом и буњиштем!

Маните се ,,прогледавања кроз прсте” онима који говоре истину, већ се напните да прогледате кроз своје очи а не магле и копрене заостале за оним злом од ДПС-а!

Где Вам се хтења подударају са комитским јунацима еспресо битака- знајте да је свилен гајтан који спремате својима- омча која се добрано стеже око Вашега врата…

Извор: ИН4С

 

РЕИНТЕГРАЦИЈА СВЕТОГ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ЈЕ ОБАВЕЗА, ДУЖНОСТ И ЧАСТ