Покрет за одбрану Косова и Метохије

Косметско Повереништво Покрета: Подршка руској браћи

Фото: ФБ/Небојша Јовић

“Јуче је група Срба који се Бога нису одрекли, од браће своје нису одродили и који се не плаше да јавну подршку пруже браћи својој руској сада када им је најтеже и када се сав окот зла на њих устремио…окупљена испред Григорија Степановича Шчербине (којег је турски каплар албанске националности убио пуцњем у леђа), браћи Русима, нашој јавности и светској јавности, послала поруке подршке, мира и позива на разум.

1. Сав руски народ треба да зна да су Србу увек били, јесу и биће увек уз њих и нашу другу мајку – Русију! Пре два дана је централна Србија то на величанствен начин и показала, а данас и ми, са преосталог дела Србије који је тренутно под окупацијом – са Косова и Метохије, шаљемо браћи подршку и поручујемо да су у овим тешким тренуцима у нашим сталним молитвама Господу да их Он по милости Његовој сачува, заштити и помилује!

2. ПОЗИВАМО НА МИР и молимо братски украјински народ да се уједини са такође братским руским народом, па да тако уједињени неутралишу укро – нацисте стално жедне крви, и учине да се рат ШТО ПРЕ заврши како би се МИР вратио у душе и срца њихова, у домове њихове, и државу њихову.

Руси и Украјинци као православци и ми заједно са њима, уз то још светосавци, никада нисмо били за рат нити ћемо бити! Осим ако нам га болесници који од рата живе и од њега профитирају, не наметну као што су нам га 1389, 1914, 1941, 1999 л.Г. наметнули.
Зато смо сигурни да ће истог часа након неутралисања украјинских нациста, рат бити завршен и прекопотребни мир успостављен!

3. Позвали смо на разум и моментално заустављање овог, не више само нацизма већ и отвореног сатанизма којем су изложени Руси ван својих граница.
Овако хистерична хајка на све руско, почевши од отимања имовине, преко забране руске вотке, запаљивих направа бачених на амбасаду њихову, па до протеривање деце руске са факултета широм европе…равна је погрому јевреја, од такође нациста, у другом светском рату.

И то се мора зауставити одмах! У супротном, нецивилизовани запад тиме ствара плодно тле за злу крв и последице које могу бити кобне, не по једну или пар дежава, већ по целу планету!

Након тога смо се дотакли лицемерног залагања Албанаца и ментора њихових ЕУ и САД, да се суверенитет и неповредивост граница сваке државе мора испоштовати, па и Украјине, а ни једног тренутка на пружајући одговор зашто се онда сувереној држави Србији оспоравају и суверенитет и непроведивост граница!

Међутим, историја нас учи да свака окупација има свој почетак али и свој скори крај!

Ми данас урадисмо оно што смо били у обавези пред Богом, пред братским руским народом и пред разумом, да се праведни мир што пре успостави братским договором два, једна те иста народа, народа једне крви, историје и вере!

ЖИВЕЛА СРБИЈА!
ЖИВЕЛА РУСИЈА!