Покрет за одбрану Косова и Метохије

Небојша Јовић: Фронт се шири

Након разговора са француским европарламентарцем Николасом, конзервативцем и хришћанином који са правом Космет сматра легалном територијом државе Србије и пружа нам подршку у борби за оно што је наше; човеком који види проблем у плану насилне исламизације европе мигрантима, самим тим и Француске…и који јасно види и дефинише насилну, недемократску политику запада, препуну бруталних кршења међународног права, нарочито резолуције 1244.

Сада ће ме Курти и албанске службе након ,,мистичног средњовековног православца” (због учлањења у легални свесрбски ,,Покрет за одбрану Косова и Метохије”), можда означити и ,,француским агентом”?

Али, пошто сам разговоре и интервјуе у кратком временском размаку имао и са руском ТВ, потом са америчким Њујорк Тајмсом, па са кинеском ТВ, напослетку и са пријатељем мојим, великим и часним Србином, врсним новинаром, дописником из новорусије, Миодрагом Зарковићем

онда би то била, признаћете, несвакидашња ,,Руско – Америчко – Кинеско – Французи – Новоруска агентура“!

А ја сам само, што би Добрица Ерић рекао, обичан Србин, православац и светосавац!

Дакле, фронт за одбрану Косова и Метохије, фронт за одбрану хришћанства и нормалних, здравих, породичних вредности се шири. И ми на том фронту морамо и хоћемо победити!

РЕИНТЕГРАЦИЈА СВЕТОГ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ЈЕ ОБАВЕЗА, ДУЖНОСТ И ЧАСТ